Menu
example

Leuke referentie25/06/2012


Als erkend bemiddelaar verwijs ik koppels regelmatig naar jouw site. Uit het archief en tagcloud kunnen ze veel 'wijsheid' halen. De verwijzing geef ik maar na afloop van de relatie- of (echt-)scheidingsbemiddeling. Ik ontving al verscheidene positieve reacties en kan me ook voorstellen dat dit misschien al heeft geleid tot mogelijke nieuwe 'leden' voor Duet. U van harte gegund.

Verscheidene keren heb ik aan goede vrienden, kennissen en familie die er alleen kwamen voor te staan (weduwnaars, weduwen, en echtgescheidenen) jouw boek (mijn leven als koppelaarster) te lezen gegeven. Verscheidenen hebben het gekocht omdat ze het voor zichzelf wilden hebben. Het mijne ziet er inmiddels wat 'beduimeld' uit.

Dus deze mail om mijn oprechte waardering uit te drukken voor jouw (levens-)werk, en om je te laten weten dat mensen ook mij dankbaar zijn voor zo'n 'gouden' tip.

Vriendelijke groeten,
Eric

www.ericdecorte.be 
 
 
 


→ Terug naar overzicht

Rika Ponnet op Facebook

like

Lezingen

Rika Ponnet verzorgt regelmatig lezingen en presentaties binnen het brede vakdomein van de liefde. Op zoek naar een originele en boeiende spreker voor je organisatie?

Boek haar nu