Menu
example
15 singles die telkens drie dates hebben, dat zorgde voor heel veel boeiend beeldmateriaal dat duiding verdient. Op dag vier van elke week krijgt de kijker een samenvatting van de afgelopen dates en licht Rika Ponnet ze toe wat ze ziet. De verhalen achter het verhaal, uit het leven gegrepen.

Durf risico's nemen

In het gesprek met Dries geeft Rika Ponnet hem het advies om meer relatie-ervaring op te doen, om risico's te nemen en zo zichzelf te ontdekken.

Eerste contact maken door interesse te tonen.

Guy was duidelijk de populairste single onder de mannen. Hij stelde de vrouwen meteen op hun gemak door interesse te tonen.

Aantal singles in Vlaanderen stijgt

Er komen alsmaar meer singles bij. Zij laten zich meer adviseren door experten. Rika Ponnet is relatiebemiddelaar en helpt hen bij hun zoektocht.

Kan je levenslang verliefd zijn?

Verliefdheid is geen echte liefde. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat verliefdheid 3 tot 6 maanden duurt. Pas daarna zie je de andere persoon zoals hij of zij echt is.

Wat is de ideale openingszin?

Tijdens een speeddate heb je maar drie minuten om indruk te maken. Wat zeg je dan tegen elkaar? Seksuologe Rika Ponnet geeft tips.

Jezelf op de eerste plaats zetten

Na het gesprek met de relatie-expert realiseert Caroline dat ze zich altijd op de tweede plaats heeft gezet.

Durf springen: 3 Datingtips

Relatie-expert Rika Ponnet geeft enkele tips voor de onzekere singles:

1. "Geef duidelijke signalen als je iemand leuk vindt"
2. "Er is niet voor alles een compromis nodig"
3. "Laat toe dat je gekwetst kan worden"

Liefde op het tweede gezicht: 4 datingtips

Relatie-expert Rika Ponnet geeft tips over hoe je je best open stelt voor nieuwe ontmoetingen, ook al is de date niet wat je in gedachte had. Je zal ervaringen opdoen die tot nieuwe inzichten zullen leiden.

1. "Liefde op het tweede gezicht kan, laat je verrassen"
2. "Niet daten met een checklist"
3. "Kom uit jouw comfortzone"
4. "Neem de tijd om voldoende connectie te maken"

Lezingen

Rika Ponnet verzorgt regelmatig lezingen en presentaties binnen het brede vakdomein van de liefde. Op zoek naar een originele en boeiende spreker voor je organisatie?

Boek haar nu