Menu
example

Vrouw-man verhouding

Laatst aangepast op 26/01/2018
Het ledenbestand van Duet bestaat uit ongeveer 55% vrouwen en 45% mannen. Een eenduidige verklaring voor dit verschil is er niet. Vermoedelijk speelt voor vrouwen meer dan voor mannen het veiligheidsaspect een belangrijke rol. Ook is het zo dat op rijpere leeftijd er meer vrouwen dan mannen single zijn en dat merken wij ook in de samenstelling van onze klantengroep.

Conclusie: Mannen hebben bij Duet behoorlijk wat ontmoetingskansen met gemotiveerde vrouwen, veel meer dan via datingsites. Bij Duet zijn mannen en vrouwen er immers op gericht om echt kennis te maken, af te spreken, een ontmoeting te hebben. Vrouwen kunnen dan weer zekerder zijn van de veiligheid van ons systeem en van de betrouwbaarheid van de mannen in kwestie. Wie bereid is de stap naar ons te zetten, het interview te doorlopen, te betalen voor onze diensten, doet dat vanuit een duidelijke motivatie. 'Spelers' hebben vandaag via internet voldoende mogelijkheden. Die mensen melden zich dan ook niet aan.

Lezingen

Rika Ponnet verzorgt regelmatig lezingen en presentaties binnen het brede vakdomein van de liefde. Op zoek naar een originele en boeiende spreker voor je organisatie?

Boek haar nu