Menu
example

Voordracht over hechting NIP

dsc00102.JPG Op vrijdag 6 maart 2015 sprak Rika Ponnet voor het Nationaal Instituut voor Psychologen Nederland, in Utrecht. Een zestigtal bemiddelaars woonden er een symposiumdag bij met als thema 'Beïnvloeding'. Rika sprak er over hechting op volwassen leeftijd, hoe we door die bril kunnen kijken naar aanslepende conflicten bij koppels en hoe we door die bril ook kunnen kijken naar onze eigen stijl en opvattingen als bemiddelaar. De opnamekwaliteit is niet top, maar de sfeer, de interesse en de interactie met de bemiddelaars was dat zeker wel. Klik hier voor een fragment.

Relatiedeskundige 'Vind je Lief'

2015-07-17_19-36-58_2.jpg In de zomer van 2015 zet Eén in op de liefde. 'Vind je lief' is een datingprogramma nieuwe stijl: reality met duiding, ontspanning met een inhoudelijke meerwaarde. Elke week hebben drie singles drie dates: zelfgekozen, gesuggereerd door familie en vrienden en geselecteerd door Duet. De focus ligt op menselijkheid en herkenbaarheid, maar veel aandacht gaat ook naar de psychologische omkadering. Zo wil Eén het beeld dat vandaag leeft over singles verbreden. Men wil bovendien inzichten aanreiken rond het aangaan en opbouwen van een relatie bij de daters én de kijker. Daarvoor doen ze een beroep op Rika Ponnet en team.

Lezingen

Rika Ponnet verzorgt regelmatig lezingen en presentaties binnen het brede vakdomein van de liefde. Op zoek naar een originele en boeiende spreker voor je organisatie?

Boek haar nu