Menu
example

Hasselt

sept_okt_2009_047.JPG Duet Hasselt
Albrecht Rodenbachstraat 5
3500 Hasselt


info@duetrelatiebemiddeling.be
011 37 33 13

Routebeschrijving

Auto
Komende van Brussel, Leuven:
Je volgt de E314 richting Genk/Hasselt/Aken. Op het klaverblad in Lummen volg je de E313 richting Hasselt. Je neemt afslag 28: Hasselt Zuid (St. Truiden). Op het einde van de afslag, aan de lichten (tgo de Mercedes garage Billen), sla je links af. Er volgen dan nog 2 verkeerslichten kort na elkaar. Je blijft rechtdoor rijden en steekt de grote ring over, richting centrum. Je volgt de St. Truidersteenweg tot aan de lichten van de kleine ring, over de brug van de spoorweg. Aan de lichten sla je rechts af en direct terug rechts (richting Q-parking). Je rijdt de straat uit en slaat dan weer rechts af (Toekomstlaan). De Albrecht Rodenbachstraat is de tweede straat links in. Je kan gemakkelijk parkeren in de straat. Vergeet je parkeerschijf niet te plaatsen (geldig voor 2 uur)!
Komende van Antwerpen: Je volgt de E313 richting Hasselt. Je neemt afslag 28: Hasselt Zuid (St. Truiden). Op het einde van de afslag, aan de lichten (tgo de Mercedes garage Billen), sla je links af. Er volgen dan nog 2 verkeerslichten kort na elkaar. Je blijft rechtdoor rijden en steekt de grote ring over, richting centrum. Je volgt de St. Truidersteenweg tot aan de lichten van de kleine ring, over de brug van de spoorweg. Aan de lichten sla je rechts af en direct terug rechts (richting Q-parking). Je rijdt de straat uit en slaat dan rechts af (Toekomstlaan). De Albrecht Rodenbachstraat is de tweede straat links in. Je kan gemakkelijk parkeren in de straat. Vergeet je parkeerschijf niet te plaatsen (geldig voor 2 uur)!
Komende van Genk: Je volgt de Universiteitslaan (waar de Kinepolis gelegen is) tot aan de lichten van de grote ring. Je rijdt de grote ring links op, richting St. Truiden/Tongeren. Je volgt de grote ring tot aan het kruispunt met de Luikersteenweg (rechts op de hoek ligt Stulens, een grote winkel met bureaubenodigdheden). Je kan ook de borden volgen van het Virga Jesse ziekenhuis. Aan het kruispunt sla je rechts af. Je blijft de Luikersteenweg volgen. Je komt voorbij de Delhaize (ligt aan je linkerkant). De weg neemt dan een bocht naar rechts. Na deze bocht is het de eerste straat rechts.

klik hier om uw route te plannen

Openbaar vervoer
Neem de trein richting Hasselt/Genk. Stap af aan de halte in Hasselt. Je kan dan de bus H1 nemen richting Henegauwberg en afstappen aan de halte van het Virga Jesse ziekenhuis. Het kantoor ligt op 100m, aan de achterkant van het ziekenhuis (je kan naar de achterkant wandelen via de parking, die uitkomt op de Albrecht Rodenbachstraat)

Lezingen

Rika Ponnet verzorgt regelmatig lezingen en presentaties binnen het brede vakdomein van de liefde. Op zoek naar een originele en boeiende spreker voor je organisatie?

Boek haar nu