Menu
example

Gent

sportstraat.jpg Duet Gent Sint-Pieters
Sportstraat 40
9000 Gent

Ondernemingsnummer Duet: 0855 214 257

info@duetrelatiebemiddeling.be
09/234.03.69

Routebeschrijving

Auto (Komende van Brugge, Antwerpen of Brussel)
Kies de afrit Gent (centrum). Houd richting Gent aan. Je kan nu kiezen tussen Gent centrum en Gent 'alle richtingen'. Kies Gent 'alle richtingen'. Aan de eerste lichten links. Volg aanwijzingen N60 Eeklo N9 Oudenaarde. Na 4 lichten (je bent dan op de Martelaarslaan) links afslaan naar de Groot-Brittanniëlaan. Men komt automatisch in de Koning Albertlaan. Juist na de brug over de Leie, rechts is de Sportstraat.

Klik hier om uw route te plannen

Openbaar vervoer
Neem de trein naar station Gent Sint-Pieters.
Ga de Koning Albertlaan in. De vierde straat links is de Sportstraat. (1ste links (Aaaigemstraat), 2de links (Prosper Claeysstraat), 3de links (Handbalstraat/Tennisbaanstraat), vierde links (Sportstraat)).

Je kan ook tram 4/ 21/22 nemen. Afstappen aan de tweede halte, Koning Albertbrug. Eens uitgestapt 25m teruggaan. op rechterkant is de Sportstraat.

Gent

dsc00005_2.JPG Duet Gent Dampoort
Lucas Munichstraat 2
9000 Gent


Ondernemingsnummer Duet: 0855 214 257

info@duetrelatiebemiddeling.be
09/234.03.69

Routebeschrijving

Auto (Komende van Brugge, Antwerpen of Brussel)
Je neemt bij het binnenkomen van Gent 'Gent - alle richtingen'. Je komt onderaan de viaduct aan lichten en gaat er rechts, richting Ring/Zelzate. Je voegt direct links in en zit zo op de ring rond Gent. Je passeert twee verkeerslichten en blijft altijd rechtdoor rijden. Je houdt rechts aan op de dubbele tweevaksbaan. Je komt zo aan op een heel groot rond punt. Dit is de Dampoort. Je rijdt dit punt op en rijdt het helemaal rond. Je keert terug waarvan je kwam en neemt daar direct de eerste rechts. Dit is de Lucas Munichstraat. Op de hoek is er een zaak 'shopdesign'. Je rijdt de straat helemaal ten einde.

klik hier om uw route te plannen

Openbaar vervoer
Neem de trein richting station Gent Sint-Pieters. Neem daar de trein richting Antwerpen of Eeklo en stap af aan de eerste halte Gent Dampoort. Het station ligt aan het rond punt van de Dampoort, 250 meter van ons kantoor.

Lezingen

Rika Ponnet verzorgt regelmatig lezingen en presentaties binnen het brede vakdomein van de liefde. Op zoek naar een originele en boeiende spreker voor je organisatie?

Boek haar nu