Menu
example

Veelgestelde vragen

→ Geeft dating geen aanleiding tot veel te hooggespannen verwachtingen?

You need to upgrade your Flash Player
You can download the Flash Player here

De meeste mensen die zich aansluiten bij Duet zien onze dienstverlening niet als 'een laatste wanhoopspoging', maar als een aangename manier om andere alleenstaanden te ontmoeten.

Natuurlijk wil men iets aan zijn situatie als alleenstaande veranderen, staat men open voor een relatie. Maar dit niet ten koste van alles.

De meeste leden kunnen, indien ze dat willen, 'zo' wel met iemand van start gaan. Ze zijn echter rustig, willen juist kiezen en zien het maar zitten met iemand die echt bij hen past. Het merendeel heeft realistische verwachtingen van onze dienstverlening.

Niet elk contact is fantastisch of leidt tot een duurzame relatie, dat beseft men maar al te goed. Duet is gewoon een extra mogelijkheid in hun sociaal leven, een goed kanaal om passende mensen te ontmoeten. De rest ziet men wel.

→ Terug naar het overzicht


Zoekenzoek doorheen alle vragen

FAQ Cloud

aantrekkelijk    intake    selectie    datingsites    verwachtingen    feedback    comfortzone    controle    foto    innerlijk    desiderata    matchingmethode    criteria    wetenschap    uiterlijk    interview    afspraak    profiel    discretie    medewerkers   

Lezingen

Rika Ponnet verzorgt regelmatig lezingen en presentaties binnen het brede vakdomein van de liefde. Op zoek naar een originele en boeiende spreker voor je organisatie?

Boek haar nu