Menu
example

Veelgestelde vragen

→ Ik ben niet moeders mooiste. Klopt het dat op ieder potje een dekseltje past?

You need to upgrade your Flash Player
You can download the Flash Player here

Uiteraard zijn niet alle singles mooie en succesvolle mensen en dat hoeft ook helemaal niet.
Schoonheid speelt in onze maatschappij een belangrijke rol, maar is een eerder relatief gegeven bij het vinden van een partner.

De meeste mensen hanteren hierin als maatstaf zichzelf. De meesten onder ons weten heel goed wat hun 'marktwaarde' is op dat vlak en verwachten bijgevolg iemand te ontmoeten die daar naast kan staan: niet veel mooier, niet veel lelijker.

Gemiddeld aantrekkelijke mensen hebben het meest kansen, heel mooie mensen hebben het eigenlijk het moeilijkst. Heb je het op dit vlak wat minder meegekregen, dan heb je ongetwijfeld andere troeven die je aantrekkelijk maken.

Het grote voordeel van ontmoetingen bij Duet is dat je niet alleen op het eerste gezicht moet scoren, maar een ruimere kans krijgt bij een kennismaking. Gelukkig is zeker niet iedereen alleen met uiterlijk bezig, zien de meeste mensen een goede match als een combinatie van veel factoren.

→ Terug naar het overzicht


Gelijkaardige vragen

  1. Ik wil alleen heel mooie mensen ontmoeten. Kan dat?
  2. Houden jullie rekening met het uiterlijk?
  3. Mag ik een foto vragen van de voorgestelde kandidaat?
  4. Waarom werken jullie niet met foto's?
  5. Zijn het niet de lelijke mensen, de beschaamde mensen, losers die een beroep op Duet doen?

Zoekenzoek doorheen alle vragen

FAQ Cloud

aantrekkelijk    intake    selectie    datingsites    verwachtingen    feedback    comfortzone    controle    foto    innerlijk    desiderata    matchingmethode    criteria    wetenschap    uiterlijk    interview    afspraak    profiel    discretie    medewerkers   

Lezingen

Rika Ponnet verzorgt regelmatig lezingen en presentaties binnen het brede vakdomein van de liefde. Op zoek naar een originele en boeiende spreker voor je organisatie?

Boek haar nu