Menu
example

Veelgestelde vragen

→ Ik denk dat ik te moeilijk ben.

You need to upgrade your Flash Player
You can download the Flash Player here

Wij zien vaak mensen die van zichzelf zeggen dat ze veeleisend zijn of die vanuit hun omgeving horen dat ze te moeilijk zijn.
 
Vaak heeft het te maken met angst voor het onbekende, een beetje angst ook voor controle verlies of in het slechtste geval angst voor intimiteit voor bindingen. Iedereen wordt moeilijker met ouder worden, wordt wel eens gezegd.
 
Ik bekijk dat positief. Mensen weten gewoon beter wat ze willen met de jaren, wat wel werkt en wat niet. Je begint inderdaad niet zomaar meer aan het eerste beste avontuur, maar dat zorgt er ook voor dat de kater achteraf je bespaart blijft.

→ Terug naar het overzicht


Zoekenzoek doorheen alle vragen

FAQ Cloud

aantrekkelijk    intake    selectie    datingsites    verwachtingen    feedback    comfortzone    controle    foto    innerlijk    desiderata    matchingmethode    criteria    wetenschap    uiterlijk    interview    afspraak    profiel    discretie    medewerkers   

Lezingen

Rika Ponnet verzorgt regelmatig lezingen en presentaties binnen het brede vakdomein van de liefde. Op zoek naar een originele en boeiende spreker voor je organisatie?

Boek haar nu