Menu
example

Veelgestelde vragen

→ Ik heb een eigen huis. Kunnen jullie iemand vinden die bij me intrekt?

You need to upgrade your Flash Player
You can download the Flash Player here

Mensen zijn gewoontedieren en vinden het vaak niet fijn om dingen in hun leven fundamenteel te moeten veranderen.

Verhuizen is er zo eentje. Jonge mensen hebben daar het minste problemen mee. Ze zijn zelf vaak nog op zoek naar een vaste stek en verplaatsen zich doorgaans gemakkelijk.
Toch ervaren wij ook daar dat nabijheid van familie en vrienden, van het werk belangrijke elementen zijn in de beleving van mensen, elementen die verhuizen in de weg staan.

Bij mensen met jonge inwonende kinderen of een co-ouderschap is verhuizen nog een moeilijker thema. Men neemt immers niet alleen voor zichzelf een beslissing. Vanuit die optiek begrijpen wij maar al te goed dat heel veel mensen het liefst zouden blijven wonen waar ze nu wonen.

Toch zouden nog weinig relaties een kans hebben mocht iedereen zich daarin onverzettelijk opstellen.
Wil je nog echt graag een samenleefrelatie, dan zal enige soepelheid op dit vlak een noodzakelijk iets zijn. Probeer je niet alleen hierop te fixeren, treed uit je comfortzone en stel je open voor de goede kansen die zich aanbieden.

→ Terug naar het overzicht


Gelijkaardige vragen

  1. Houden jullie rekening met de regio?
  2. Ik wil alleen grote mannen zien. Kan dit?

Zoekenzoek doorheen alle vragen

FAQ Cloud

aantrekkelijk    intake    selectie    datingsites    verwachtingen    feedback    comfortzone    controle    foto    innerlijk    desiderata    matchingmethode    criteria    wetenschap    uiterlijk    interview    afspraak    profiel    discretie    medewerkers   

Lezingen

Rika Ponnet verzorgt regelmatig lezingen en presentaties binnen het brede vakdomein van de liefde. Op zoek naar een originele en boeiende spreker voor je organisatie?

Boek haar nu