Menu
example

Veelgestelde vragen

→ Ik vind de drempel zo hoog. Is dat bij anderen ook zo?

You need to upgrade your Flash Player
You can download the Flash Player here

Naar ons komen blijft voor iedereen een moeilijke stap.
 
Het taboe op bemiddeling is bijlange zo groot niet meer dan een 10tal jaar geleden, maar psychologisch gezien is de stap nog altijd groot.
 
Het heeft te maken met kwetsbaarheid, het gevoel te hebben zelf niet in staat te zijn om een partner te vinden, een beetje mislukt te zijn. Zodra je echter over die drempel komt, zit het meestal goed.

De drempel naar ons heeft ook voordelen
: wie komt, heeft er doorgaans goed over nagedacht en maakt maw een weloverwogen keuze. Onze leden zijn dan ook bewuste mensen die op een rustige manier uitkijken naar een levenspartner. Ze zijn er klaar voor, hebben de tijd en de ruimte, de wil ook, om zich te engageren.
 
Deze motivatie is wat onze leden vaak onderscheidt van bezoekers van datingsites, waar er naast een groep ernstige mensen ook altijd een groep spelers actief is.

→ Terug naar het overzicht


Gelijkaardige vragen

  1. Waarom zich aansluiten bij een betalende organisatie als er zoveel gratis datingsites zijn?
  2. Houden jullie rekening met het uiterlijk?
  3. Wat als ik een voorstel krijg dat me niet aanstaat?
  4. Waarom werken jullie niet met foto's?
  5. Zijn het niet de lelijke mensen, de beschaamde mensen, losers die een beroep op Duet doen?

Zoekenzoek doorheen alle vragen

FAQ Cloud

aantrekkelijk    intake    selectie    datingsites    verwachtingen    feedback    comfortzone    controle    foto    innerlijk    desiderata    matchingmethode    criteria    wetenschap    uiterlijk    interview    afspraak    profiel    discretie    medewerkers   

Lezingen

Rika Ponnet verzorgt regelmatig lezingen en presentaties binnen het brede vakdomein van de liefde. Op zoek naar een originele en boeiende spreker voor je organisatie?

Boek haar nu