Menu
example

Veelgestelde vragen

→ Relatiebemiddeling is iets voor asociale mensen.

You need to upgrade your Flash Player
You can download the Flash Player here

Het is een hardnekkig vooroordeel: mensen die gebruik maken van bemiddeling, daar moet wat mis mee zijn. Dat er op dit vlak de laatste jaren ontzettend veel is veranderd, zal wel iedereen duidelijk zijn.

In onze maatschappij zijn er meer alleenstaanden dan ooit (in Vlaanderen alleen meer dan 1.000.000 mensen).

Dit komt door het toenemend aantal echtscheidingen, maar ook de groep van jonge alleenstaanden groeit. Veel mensen studeren langer, zijn aanvankelijk op hun carrière gericht, binden zich niet zo snel. Zodra ze ouder dan 25 zijn, blijken spontane ontmoetingen niet meer zo evident te zijn.

Uiteraard zijn dit niet allemaal zielenpoten of sociale gevallen. Wij krijgen de laatste jaren vooral mensen langs die helemaal niet aan het klassieke beeld van de eenzame alleenstaande beantwoorden.

Veel van onze leden leiden een druk en afwisselend leven, voelen zich vrij goed in hun vel. Ze hebben een leuke job, een goede vriendenkring, verrijkende hobby's. Alleen vinden ze het niet zo gemakkelijk meer om via de geijkte kanalen andere mensen te leren kennen. Velen onder hen hebben het gevoel dat er in hun sociaal leven weinig beweging of vernieuwing zit. Na een drukke werkdag/werkweek is de zin om zich in het uitgaansleven te storten er niet altijd meer.

Een rustige ontmoeting met iemand die op dezelfde golflengte zit, een gezellig etentje of avondje uit, zien de meesten veel beter zitten.

Eigenlijk is er helemaal niets zieligs aan deze mensen. Integendeel. Ze hebben het lef en de wil om concreet wat te veranderen aan hun situatie. Ze blijven niet bij de pakken zitten, maar nemen zelf bewust hun leven in handen.

→ Terug naar het overzicht


Gelijkaardige vragen

  1. Waarom zich aansluiten bij een betalende organisatie als er zoveel gratis datingsites zijn?
  2. Wat is de basis van de selectie?
  3. Hoe schatten jullie mijn partnerkeuze in?
  4. Waarom komen mensen bij Duet?

Zoekenzoek doorheen alle vragen

FAQ Cloud

aantrekkelijk    intake    selectie    datingsites    verwachtingen    feedback    comfortzone    controle    foto    innerlijk    desiderata    matchingmethode    criteria    wetenschap    uiterlijk    interview    afspraak    profiel    discretie    medewerkers   

Lezingen

Rika Ponnet verzorgt regelmatig lezingen en presentaties binnen het brede vakdomein van de liefde. Op zoek naar een originele en boeiende spreker voor je organisatie?

Boek haar nu