Menu
example

Veelgestelde vragen

→ Waarom komen mensen bij Duet?

You need to upgrade your Flash Player
You can download the Flash Player here

Vanaf een bepaalde leeftijd, pakweg vanaf 25, wordt het almaar moeilijker om op een spontane manier in contact te komen met mensen.
 
Je netwerk ligt vast, de vriendenkring, het werk, er komen weinig nieuwe mensen bij. Om hun mogelijkheden te verbreden, hun netwerk te verruimen, maar ook omdat ze het gewoon spannend vinden komen jong volwassenen bij ons aankloppen.
 
Rijpere dertigers en mensen ouder dan 40 ervaren nog meer dan jongeren dat hun leven wat vastligt: velen in de omgeving zijn gesetteld en hebben kinderen, ben je dan zelf single of opnieuw single, dan is het niet zo gemakkelijk om nieuwe mensen te ontmoeten.
 
Wie gescheiden is en een voltijdse job combineert met de zorg voor kinderen, beschikt meestal over bijzonder weinig vrije tijd. De zin om nachten uit te zitten is er niet meer. Wie kom je trouwens in het nachtleven tegen? Het kan een leuke plaats zijn om je te amuseren, maar is minder geschikt voor het vinden van een levenspartner.
 
Trouwens iemand kan er leuk uitzien, maar is ze vrij, wil hij wel een relatie, passen we inhoudelijk bij elkaar...
 
Duet maakt het jou mogelijk om je kansen op passende ontmoetingen aanzienlijk uit te breiden, op een manier die je zelf niet kan realiseren.


→ Terug naar het overzicht


Zoekenzoek doorheen alle vragen

FAQ Cloud

aantrekkelijk    intake    selectie    datingsites    verwachtingen    feedback    comfortzone    controle    foto    innerlijk    desiderata    matchingmethode    criteria    wetenschap    uiterlijk    interview    afspraak    profiel    discretie    medewerkers   

Lezingen

Rika Ponnet verzorgt regelmatig lezingen en presentaties binnen het brede vakdomein van de liefde. Op zoek naar een originele en boeiende spreker voor je organisatie?

Boek haar nu