Menu
example

Veelgestelde vragen

→ Wat is de gemiddelde kans op slagen?

You need to upgrade your Flash Player
You can download the Flash Player here

Het onderwerp 'slaagkans' is een heikel thema.
 
Wie de stap zet naar bemiddeling, wil daarover meestal graag concrete informatie en zou het liefst nog zekerheden aangereikt krijgen.
Uiteraard kunnen wij die niet bieden.
Niemand kan garanderen dat je een partner vindt, dat je verliefd wordt.
 
Wij houden het gewoon bij onze statistieken, die veel, maar zeker niet alles zeggen. Zo loopt ongeveer 50% binnen het jaar een geschikte partner tegen het lijf.
 
Bij jonge mensen, onder de 35, ligt dat cijfer aanzienlijk hoger. Vrouwelijke twintigers en mannelijke vijftigers scoren het best: meer dan 75% vindt een partner, vrouwelijke vijftigers het slechtst met ongeveer 25%.
 
Toch leggen we er altijd de nadruk op dat cijfers en statistieken een indicatie zijn, maar geen evangelie. Uitgaan van je eigen kansen en mogelijkheden, er voor gaan en er blijven in geloven, met vallen en opstaan, is misschien niet de gemakkelijkste, maar wel de beste strategie.

→ Terug naar het overzicht


Gelijkaardige vragen

  1. Ik ben niet moeders mooiste. Klopt het dat op ieder potje een dekseltje past?
  2. Welke garanties bieden jullie?
  3. Waarom zou ik kiezen voor Duet?

Zoekenzoek doorheen alle vragen

FAQ Cloud

aantrekkelijk    intake    selectie    datingsites    verwachtingen    feedback    comfortzone    controle    foto    innerlijk    desiderata    matchingmethode    criteria    wetenschap    uiterlijk    interview    afspraak    profiel    discretie    medewerkers   

Lezingen

Rika Ponnet verzorgt regelmatig lezingen en presentaties binnen het brede vakdomein van de liefde. Op zoek naar een originele en boeiende spreker voor je organisatie?

Boek haar nu