Menu
example

Veelgestelde vragen

→ Zijn het geen hopeloze singles?

You need to upgrade your Flash Player
You can download the Flash Player here

Weinig mensen zien single zijn als een levenskeuze. Het is voor de meesten een levensfase.
Soms voelen mensen zich gedurende een bepaalde periode heel goed als single, genieten ze ten volle van alles wat kan, van hun vrijheid en mogelijkheden.
 
Toch missen de meesten na verloop van tijd de intimiteit en geborgenheid van een relatie. Daarvoor uitkomen, voor dat gemis, daar is niets mis mee.
 
Ik geloof niet in het verhaal van de happy single. De meeste singles zien alleen zijn als een fase in hun leven, niet als een keuze. Kunnen uitkomen voor je verlangens en behoeftes, voor de wens naar een relatie getuigt meer van je emotionele sterkte, het feit dat je dicht bij je verlangens staat, dan van zwak zijn.
→ Terug naar het overzicht


Gelijkaardige vragen

  1. Ik wil alleen heel mooie mensen ontmoeten. Kan dat?
  2. Zijn het niet de lelijke mensen, de beschaamde mensen, losers die een beroep op Duet doen?

Zoekenzoek doorheen alle vragen

FAQ Cloud

aantrekkelijk    intake    selectie    datingsites    verwachtingen    feedback    comfortzone    controle    foto    innerlijk    desiderata    matchingmethode    criteria    wetenschap    uiterlijk    interview    afspraak    profiel    discretie    medewerkers   

Lezingen

Rika Ponnet verzorgt regelmatig lezingen en presentaties binnen het brede vakdomein van de liefde. Op zoek naar een originele en boeiende spreker voor je organisatie?

Boek haar nu