Menu
example

Veelgestelde vragen

→ Zijn het niet de lelijke mensen, de beschaamde mensen, losers die een beroep op Duet doen?

You need to upgrade your Flash Player
You can download the Flash Player here

Er wordt nogal eens gedacht dat mooie, vlotte mensen niet bij ons moeten aankloppen, zo wel een partner vinden. Die redenering klopt niet.
Je zou dan immers ook kunnen zeggen dat alle mooie mensen een relatie hebben, en alle minder aantrekkelijke niet.
 
Een juistere omschrijving van onze leden is dat ze meer dan gemiddeld scoren op heel wat terreinen, maar ook hogere verwachtingen hebben. Zij kunnen best alleen leven, willen alleen een relatie als het ook echt een verbetering van hun levenskwaliteit betekent.
 
Eigenlijk is ons ledenbestand een doorsnede van de maatschappij: wij zien heel mooie mensen maar ook mensen die wat minder meekregen van moeder natuur. Wij zien heel vlotte, maar ook wat meer timide mensen. Wij zien mensen met veel en met weinig relatie-ervaring, mensen met hoge en met gemiddelde verwachtingen...kortom, mensen komen bij ons in een grote verscheidenheid aan mentaliteiten en verschijningsvormen.

→ Terug naar het overzicht


Gelijkaardige vragen

  1. Ik wil alleen heel mooie mensen ontmoeten. Kan dat?
  2. Ik ben niet moeders mooiste. Klopt het dat op ieder potje een dekseltje past?
  3. Houden jullie rekening met het uiterlijk?
  4. Mag ik een foto vragen van de voorgestelde kandidaat?
  5. Zijn het geen hopeloze singles?
  6. Waarom werken jullie niet met foto's?

Zoekenzoek doorheen alle vragen

FAQ Cloud

aantrekkelijk    intake    selectie    datingsites    verwachtingen    feedback    comfortzone    controle    foto    innerlijk    desiderata    matchingmethode    criteria    wetenschap    uiterlijk    interview    afspraak    profiel    discretie    medewerkers   

Lezingen

Rika Ponnet verzorgt regelmatig lezingen en presentaties binnen het brede vakdomein van de liefde. Op zoek naar een originele en boeiende spreker voor je organisatie?

Boek haar nu