Menu
example

Veelgestelde vragen

→ Zo'n contacten verlopen toch geforceerd en zijn onromantisch?

You need to upgrade your Flash Player
You can download the Flash Player here

Of een contact al dan niet spontaan verloopt, heb je zelf in de hand.
 
Wij regelen geen contacten in de ware zin van het woord.
 
Onze leden krijgen elkaars gegevens door en spreken zelf af, bepalen zelf wanneer ze wie willen ontmoeten en hoe zo'n ontmoeting er zal uitzien.
 
Velen opteren voor een drankje en een babbel in een rustige gelegenheid, anderen voelen zich dan weer beter bij een etentje. Maar er zijn er ook die een namiddag met de honden gaan wandelen, een partijtje tennis of squash vastleggen, een namiddag aan zee doorbrengen, de Gentse feesten aandoen, een concert of film meepikken, kortom alles kan.
 
Natuurlijk is het altijd de eerste keer dat je iemand ziet en uiteraard zijn de eerste vijf minuten een beetje spannend, een aftasten van beide kanten.
Maar is dit niet het geval bij elke ontmoeting met een onbekende? Is een eerste gesprekje in een lawaaierige dancing dan zo spontaan? Komen ook hier niet dezelfde, voorspelbare vragen aan bod?
 
Eigenlijk verloopt een ontmoeting bij ons meestal juist een stuk spontaner. De mensen weten al op voorhand met wie ze een afspraakje hebben. Ook de bedoeling is duidelijk en oprecht: iedereen staat bij Duet open voor een ontmoeting. Er wordt dan ook vaak heel eerlijk en diepgaand gepraat, men weet perfect waar men aan toe is. En het belangrijkste: de andere partij zit er met dezelfde motivatie als jij: andere mensen ontmoeten, nieuwe vrienden maken en hopelijk ook die ene ware tegen het lijf lopen.

→ Terug naar het overzicht


Gelijkaardige vragen

  1. Een rationele selectie voor een emotioneel iets, dat kan toch niet?

Zoekenzoek doorheen alle vragen

FAQ Cloud

aantrekkelijk    intake    selectie    datingsites    verwachtingen    feedback    comfortzone    controle    foto    innerlijk    desiderata    matchingmethode    criteria    wetenschap    uiterlijk    interview    afspraak    profiel    discretie    medewerkers   

Lezingen

Rika Ponnet verzorgt regelmatig lezingen en presentaties binnen het brede vakdomein van de liefde. Op zoek naar een originele en boeiende spreker voor je organisatie?

Boek haar nu