Menu
example

Discretie

Marc, 34, ongehuwd, marketingmanager:
"Ik ben sinds kort alleen en wil graag opnieuw mensen ontmoeten. Via een systeem als Duet kan dat op een erg discrete manier. Ik heb een job waarbij ik nogal in de kijker loop en me met naam en foto op een datingsite zetten, voor heel Vlaanderen, daar heb ik hoegenaamd geen zin in. Nu krijgen alleen die mensen die bij me passen mijn gegevens en omgekeerd."
Stefan, 56, gescheiden, geneesheer:
"Ik heb een heel drukke job die ik ontzettend graag doe, maar die me weinig tijd laat om er een druk sociaal leven op na te houden. In mijn vrije tijd wil ik bovendien vooral vrienden en familie zien, niet op jacht gaan naar een vriendin. Bovendien vind ik discretie erg belangrijk. Ik ben een gekend gezicht in mijn streek, kom in ontzettend veel gezinnen. Veel mensen beschouwen me als een vertrouwensfiguur en dat wil ik niet beschamen. Ik kijk enorm uit naar een nieuwe relatie, maar wil niet gaan daten ten koste van mijn huidig leven. Via Duet kan dat perfect. Ik weet op voorhand met wie ik afspraak. Leer ik iemand kennen en het klikt niet, dan blijft het er gewoon bij. Geen buren of kennissen die er dus commentaar op hebben. Klikt het wel, dan kunnen we samen beslissen hoe en wanneer we deel gaan uitmaken van elkaars leven. Ik heb ook gevraagd om geen mensen uit de streek van Aalst, waar ik beroepsactief ben, te gaan voorstellen. Ik heb nu een goed contact met iemand uit Kortrijk. We nemen rustig de tijd om elkaar beter te leren kennen en daarbij voel ik me prima."

Lezingen

Rika Ponnet verzorgt regelmatig lezingen en presentaties binnen het brede vakdomein van de liefde. Op zoek naar een originele en boeiende spreker voor je organisatie?

Boek haar nu