Menu
example

EFFICIENT

Rita, 47, gescheiden met 2 zonen, verpleegkundige:
"Ik heb als alleenstaande en voltijds werkende mama niet veel vrije tijd. Ik vind een systeem als Duet gewoon gemakkelijk en efficiënt. Zij bieden natuurlijk geen instantoplossing, maar op deze manier leer ik toch gemakkelijker nieuwe mensen kennen."
Liselot, 27, ongehuwd, commercieel medewerkste:
'‘Ik ben een jaar actief geweest op een datingsite en heb op die manier een aantal contacten gelegd, met wisselend succes. Ook al maakte ik gebruik van een site met een psychologische test, toch vond ik de kwaliteit van de contacten helemaal niet optimaal. Ik had gehoopt er minder tijd te moeten insteken dan in een gewone datingsite, maar dat bleek toch niet zo te zijn. Wil ik dit goed doen, dan moet ik zo goed als dagelijks na het werk achter mijn PC kruipen en er gemiddeld twee uur mee bezig zijn. Ik hou daar gewoon niet van en merk ook dat het resultaat niet in verhouding is tot mijn inspanningen. Via een systeem als Duet loopt dat helemaal anders. Ik merk duidelijk dat mensen echt op ontmoetingen uit zijn, hun motivatie veel hoger zit dan via een datingsite. Uiteraard moet het ook hier nog klikken en dat kan niemand voorspellen. Maar nu heb ik toch duidelijk het gevoel dat ik tijd en energie steek in het echt leren kennen van andere singles, niet in het versturen van mails en het eindeloos doorzoeken van profielen.''

Lezingen

Rika Ponnet verzorgt regelmatig lezingen en presentaties binnen het brede vakdomein van de liefde. Op zoek naar een originele en boeiende spreker voor je organisatie?

Boek haar nu