Menu
example

Nood aan veranderingen, nieuwe impulsen

Leen, 38, gescheiden, 2 tienerdochters, logopediste:
"Als ik bedenk waar - direct of indirect - mijn inschrijving bij Duet al allemaal toe heeft geleid. Dat ik leuke mensen heb ontmoet die onder 1 of andere vorm blijven en tot weer nieuw leven of nieuwe ontplooiingen leiden. Jullie zijn het alleenstaande moedergeld al waard geweest! ;-)"
Dieter, 30 jaar, ongehuwd, IT-consultant:
‘Ik heb de afgelopen drie jaar in India doorgebracht en heb er voor het bedrijf een groep van werknemers opgeleid en verder begeleid. Een heel leuke ervaring, maar eentje die er wel voor zorgde dat ik een beetje vervreemd geraakte van het thuisfront. Terug in België heb ik toch het gevoel dat iedereen verder gegaan is met zijn leven en ik er een beetje voor spek en bonen bijloop. Ik wil hier terug mijn sociaal leven vorm geven, maar vooral ook contact kunnen leggen met single vrouwen. Ik ga nog wel uit, maar daar vind ik de mogelijkheden tot echte ontmoetingen eerder beperkt. Via Duet leerde ik al een aantal vrouwen van mijn leeftijd kennen. Ik hield er nog geen relatie aan over, maar ik heb zeker wel het gevoel dat dit zinvol is en ervoor zorgt dat mijn leven hier terug op de rails staat.''

Lezingen

Rika Ponnet verzorgt regelmatig lezingen en presentaties binnen het brede vakdomein van de liefde. Op zoek naar een originele en boeiende spreker voor je organisatie?

Boek haar nu